Agentie de Turism «ISIDA»

Agenţia de turism “ISIDA” SRL a fost fondată în 1992. De atunci compania a evoluat continuu oferind un spectru larg de servicii turistice în ţară şi peste hotare.
OUTGOING: Domeniul nostru principal de activitate este outgoing-ul.
Noi avem parteneri in majoritatea ţărilor europene şi la moment oferim o gamă largă de destinaţii în întreaga lume. Dar destinaţiile tradiţionale cu care lucrăm sunt şi rămân a fi : România, Ucraina, Bulgaria şi Turcia. Rutele cu destinaţii europene : Franţa, Italia, Ungaria, Austria, Germania şi Spania intră în programul nostru de activităţi.
De asemenea, în dependenţă de sezonul turistic şi la cerere organizam grupuri în Cipru, Polonia, Croaţia, Rusia şi în diverse ţări europene. Una din destinaţiile noastre exotice tradiţionale mereu au fost Egiptul şi Tunisia. În ultimul timp datorita extinderii parteneriatului nostru am început să oferim şi alte destinaţii exotice cum ar fi: EAU, Thailanda, Maldive, şi alte destinaţii exotice la comanda.
  În afară de odihna tradiţionala de familie oferim şi programe speciale pentru tineret, elevi şi studenţi. Oferim programe de excursii individuale şi servicii VIP peste hotare.
INCOMING: Suntem bucuroşi de a ne ocupa de turismul receptor organizând tururi şi excursii în Moldova. — —
— Avem posibilitatea de a rezerva orice hotel în Chişinău sau în alte oraşe din republică (gama cuprinde atât hoteluri de calitate superioară şi apartamentele de lux, cât şi hoteluri pentru calatorii mai puţin exigenţi). Organizăm transferuri de la aeroport/gara.
— Oferim suport turiştilor ce au ca scop al călătoriei — afacerile, ajutându-i în obţinerea informaţiilor necesare, propunerea unui interpret profesional, închirierea unui mijloc de transport.
— Oferim asistenţă în organizarea diverselor seminare sau întruniri în orice sala de conferinţa din republica.
— De asemenea oferim suport în obţinerea vizei şi eliberam invitaţii necesare pentru aceasta. Începând cu acest an, am reuşit să lărgim gama de servicii oferite în Moldova, precum şi hoteluri puse la dispoziţie.
— Acum oferim paleta completa de servicii turistice inclusiv inventive şi servicii VIP. Tururile şi excursiile prin Moldova sunt conduse de ghizi profesionali cu o bogata experienţa.
 Începând cu aceasta primăvara excursiile prin Moldova sunt organizate în program regulat

Agenția de turism ISIDA este o agenție turoperatoare licențiată în Republica Moldova.
Licenţa: Seria A MMII, Nr. 032518  din 06.08.2004
Adresa juridică și oficiu: Str. Mitropolit Dosoftei 97/1, mun. Chișinău, Republica Moldova
Telefon rezervări:  +373(0)22296048
Mob.: +373(0) 69104807
Skype: isidamd
Форма оформления заявки
Оставить заявку