Туристическое Агентство «Las Palmas Tour»

УВАЖАЕМЫЕ КЛИЕНТЫ.

Туроператор «LAS PALMAS TOUR» обеспечит Вам качественное обслуживание в сфере туризма по самым заманчивым ценам. Мы предлагаем лучшие условия для Вашего отдыха, путешествий и бизнеса.

Мы проявим лояльность, уважение и индивидуальный подход к каждому клиенту.
Именно по этому «LAS PALMAS TOUR» ассоциируется с незабываемым отпуском, путешествием мечты в самые живописные места. В стране или за рубежом, в горах или на море, где бы Вы ни пожелали отдыхать, предоставленный «LAS PALMAS TOUR» , Ваш отдых будет комфортным. Мы возьмем на себя заботы о Вашем отдыхе и путешествиях.

Предложения «LAS PALMAS TOUR »

  1. Самые низкие цены без посредника
  2. Самый широкий выбор услуг на рынке
  3. Без сборов и скрытых платежей
  4. Опыт в успешной деятельности
  5. Профессиональная поддержка в любое время

У каждого есть семейный врач или адвокат, также должен быть и свой туроператор. Не рискуйте своим отпуском и отпуском своих близких .Доверьте свой отпуск профессионалам.


Dragi clienţi,

Turoperator-ul “Las Palmas Tour” a fost creat pentru a aduce un plus de siguranţă şi calitate în industria turismului, la cele mai oneste preţuri. Suntem aici pentru a găsi cele mai bune soluţii atît pentru vacanţe personale, cît şi pentru călătoriile Dumneavoastră de afaceri.

Pentru clienţii noştri suntem flexibili, clasici dar şi avangardişti, sofisticaţi dar şi aventuroşi în acelaşi timp.
Tocmai de aceea, “Las Palmas Tour” reprezintă o imagine care vă duce cu gîndul la vacanţe exotice pe tărîmuri nebănuite, la croaziere de vis care pot fi transpuse în realitate sau la sejururi în staţiuni banleare… . În ţară sau în străinătate, la munte sau la mare, oriunde veţi dori să Vă simţiţi confortabil în călătoriile dumneavoastră, aveţi în agenţia “Las Palmas Tour” cel mai bun prieten, care se ocupă de tot ceea ce inseamnă un sejur plăcut, elegant si de neuitat.

Avantajele LAS PALMAS TOUR

  1. Cel mai mic preț direct de la operator
  2. Cea mai largă gamă de servicii pe piață
  3. Fără taxe și plăți ascunse
  4. Experiență intr-o activitate de succes
  5. Suport profesional și politicos si la orice ora.

.Aşa cum fiecare aveţi un medic sau un avocat de familie, aşa e binevenit să aveţi şi un agent de turism. NU puteţi să vă încredeţi vacanţa Dumnevoastră şi a familiei Dumnevoastră pe o simplă fotografie din internet!

Vă aşteptăm cu drag!


Travel Agency «LAS PALMAS TOUR»
Orhei, str. V. Lupu, 21/B.
GSM: 069997722/ 060552999 / 023584004

Orhei, str. M. Eminescu, nr. 10.
GSM : 062003388

Chisinau, bd. Moscova, 8A.
GSM: 060822899/ 022 02 51 51

www.laspalmas.md
laspalmastur@yahoo.com
Facebook

Форма оформления заявки
Оставить заявку