Travel Agency «Lime Travel»

Lime Travel nu este o simplă agenție de turism, ci una care pune accent pe calitatea serviciilor acordate, ospitalitate precum și o tratare cât mai individuală a fiecărui client.
În cadrul agenției noastre de turism, noi va oferim odihnă la mare și la munte, în țări exotice cit și tratamente balneare.

Dacă sunteți indeciși unde ați dori să vă petreceți vacanța noi vom fi bucuroși să alegem oferta care vi se potrivește cel mai mult în dependență de preferințele Dumneavoastră. Vacanță la munte în România, Bulgaria, Austria sau poate odihnă la mare în Turcia, Egipt sau Dubai precum și excursii în Republica Moldova cât și peste hotarele ei

Lime Travel este agenția ta, unde te vei simți ca acasă, tindem să fim cei mai buni chiar dacă în Chișinău se număra o multitudine de companii de turism.

Promovăm și obiectivele turistice din Republica Moldova atît pentru turiștii noștri cît și pentru cei ce vin să ne viziteze țara, mulți turiști străini văzând doar obiectivele amplasate în Chișinău dar nu și în restul Republicii. Desigur nu punem accent doar pe odihnă la mare sau munte, ci și pe dezvoltarea turismului rural, precum și cel balnear.

Potențialul turistic în Republica Moldova este în continuă creștere astfel unii turiști preferă o mică vacanță chiar netrecând frontiera, departe de zgomotul Chișinaului undeva pe malul Nistrului, sau în satele moldovenești, iar asta e ceea ce noi nu vom ezita de a vă oferi!


Travel Agency «Lime Travel»
Municipiul Chisinau,
str. Grigore Vieru 29, oficiul 13
Tel:   022 225 414
Mob:  068104449,
Mob: 076704449
Email: limetravel@yahoo.com
Site: www.limetravel.md
skype: lime.travel1
Facebook 

Форма оформления заявки
Оставить заявку