Super tarif pentru familii cu copii oferit de hotelul de Lux din România : ANA HOTELS Sport 4* !

Транспорт: Без транспорта

Ana Hotels Sport Poiana Brasov, situat într-o locație pitorească de la poalele Muntelui Postăvaru, lângă pârtiile de schi și în mijlocul unei păduri de pin oferă cazare în stațiunea Poiana Brașov.

Ana Hotels Sport Poiana Brașov pune la dispoziție camere confortabile și plăcute, cu TV LCD și vedere superbă. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit în toate zonele publice.

Galeria de imagini a proprietăţii

Centrul spa al Hotelului Sport include o piscină interioară cu funcție de hidromasaj, o sală de sport, saune și o cadă cu hidromasaj în aer liber. La un cost suplimentar pot fi, de asemenea, oferite diferite servicii de masaj și tratamente.Galeria de imagini a proprietăţiiGaleria de imagini a proprietăţii

Restaurantul hotelului serveşte preparate româneşti, maghiare şi internaţionale şi are o terasă cu vedere la pârtiile de schi din apropiere.Galeria de imagini a proprietăţii

Iarna, oaspeţii pot schia şi practica snowboarding pe pârtii, respirând aerul curat de munte. Această proprietate pune la dispoziția oaspeților un depozit pentru echipament de schi gratuit și oferă serviciile unei școli de schi, la un cost suplimentar.

Tariful 400 EUR este de persoană și include:
-cazare pentru perioadă 03.01.2019(5 nopți);
-mic dejun și cină + cina festivă de Crăciun;
-asigurarea medicală;
-accesul la piscina interioară și facilitățile Sport Wellness Spa.

Pentru 2 maturi și un copil cu pat separat — 980 EUR.

 

Форма оформления заявки
Оставить заявку