Vreti sa mergeti in Japonia la Festivalul Ciresilor Infloriti?

Транспорт: Без транспорта

Vreti sa mergeti in Japonia la Festivalul Ciresilor Infloriti?

Festivalul Ciresilor Infloritisakura, cum sunt ele numite in limba japoneza, este unul dintre acele momente mult asteptate de catre localnici si turistii care isi propun sa ajunga aici. In Japonia, Sakura este nu numai un festival, este o stare a simturilor, un moment unic, asa cum doar japonezii stiu sa faca din tot ceea se intampla in jurul lor.

Ati auzit probabil cu totii de Festivalul Ciresilor Infloriti din Japonia – unul dintre cele mai frumoase festivaluri din aceasta tara indepartata..
Noi spunem ca merita… sa visitati Tokyo , Kyoto , Osaka si cele mai frumoase locuri din Lume ….din Tara Rasaritului

Festivalul Ciresilor Infloriti – Japonia, 2019. Mergeti? Va oferim posibilitatea de a alege perioada calatorii in grup !

Luna martie Grupul din 31.03 – 07.04.2019 pentru 8 nopti 7 zile 
Luna Aprilie 07.04 – 14.04, si 14.04 – 21.04
Pretu unui tur in grup incepe cu 1500 euro de 1 persoana , aditional avia! 
http://sakuratur.md/…/1612-klassicheskaya-yaponiya-na-cvete…

Albina pe flori de cires

Trebuie de la bun inceput sa stiti ca nu veti merge acolo doar pentru a vedea florile de cires. Mergeti acolo pentru a trai o stare de spirit si de a va bucura, alaturi de localnici si de ceilalti turisti, de frumusetea acestor minunatii ale naturii care creeaza un spectacol greu de descris in cuvinte in fiecare primavara.

Mai mult, atunci cand mergeti in Japonia pentru Festivalul Ciresilor Infloriti, veti putea vizita concomitent unele dintre cele mai frumoase castele si parcuri ale Japoniei, ceea ce va face sejurul si mai interesant.

Cateva dintre cele mai recomandate locuri de vizitat in timpul Festivalului:

  • Castelul Hirosaki, Aomori (cel mai bun timp pentru festival – 25 Aprilie – 30 Aprilie) – aici veti putea admira atat ciresii infloriti cat si castelul, de un traditional ce aminteste de vechile generatii ale luptatorilor japonezi. Parcul ce inconjoara castelul are peste 40 de hectare si a ajuns la peste 2600 de copaci, de diferite specii, de la cei 25 de ciresi plantati in 1715 aici de catre vechii stapani ai castelului.

Hirosaki - festivalul ciresilor

  • Kakunodate, Akita (cel mai bun timp pentru festival – dinspre mijlocul spre finalul lunii Aprilie) – o perioada extrem de scurta de la prima inflorire pana la maxima inflorire si asta pentru ca aici veti putea admira o specie unica de ciresi japonezi – ciresii plangatori, ale caror flori contrasteaza puternic cu gardurile negre ale vechilor locuinte ale samurailor de odinioara.

Kakunodate - festivalul florilor de cires

  • Parcul Goryokaku, Hokkaido (cel mai bun timp pentru festival – inceputul lunii mai) – din nou, o perioada scurta de cateva zile, dar avantajul pentru aceasta destinatie este ca va puteti planifica sejurul cel mai din timp – ciresii de aici infloresc odata cu prunii, in luna Mai, cel mai tarziu din intreaga Japonie. Frumusetea fortaretei, in forma de stea, cu marginile bine delimitate de canale de apa, exterioare si interioare, este pusa in valoare in timpul festivalului, atunci cand florile de cires si cele de prun creeaza un spectacol unic.

Goryokaku - in timpul Festivalului Japonez al Ciresilor infloriti

  • Ueno Park, Tokyo (cel mai bun timp pentru festival – sfarsitul lui Martie – inceputul lui Aprilie) – unul dintre cele mai aglomerate locuri din timpul Festivalului Ciresilor Infloriti, Ueno Park din Tokyo, isi asteapta vizitatorii, turisti si localnici deopotriva cu cei peste 1000 de ciresi infloriti si aliniati de-a lungul unei promenade cu atat mai spectaculoase cu cat in timpul noptii coroana ciresilor este permanent iluminata.

Festivalul Ciresilor Infloriti din Japonia – iti doresti sa ajungi aici?

Форма оформления заявки
Оставить заявку