ÎN LUNA MAI VOM AVEA TOCMAI 9 ZILE LIBERE! SAVUREAZĂ-LE, PROFITÂND DE CELE DOUĂ MINIVACANŢE!

Транспорт: Автобус
ÎN LUNA MAI VOM AVEA TOCMAI 9 ZILE LIBERE! SAVUREAZĂ-LE, PROFITÂND DE CELE DOUĂ MINIVACANŢE!

Aşa cum sărbătorile pascale se apropie, împreună cu ele vin şi 5 zile libere de care te poţi bucura din plin: 27, 28, 29, 30 aprilie şi 1 mai. Ba mai mult, 9, 10, 11 şi 12 mai sunt şi ele disponibile pentru a le umple cu impresii şi amintiri frumoase.

Fie că îţi propui să evadezi pentru puţin timp sau îţi doreşti câteva zile de respiro, echipa de la Panda Tur îţi propune o gamă largă de excursii interesante care-ţi vor colora vacanţă. Aruncă o privire peste ofertele de la Panda Tur şi alege ceea ce ţi se potriveşte.

Dacă eşti limitat în timp, poţi opta pentru o escapadă scurtă într-una dintre următoarele destinaţii: Iaşi, Kiev, Odessa, Lvov, Braşov, Sinaia etc. Iar dacă te numeri printre fericiţii care-şi pot permite câteva zile de vacanţă, poţi alege una dintre destinaţiile mai îndepărtate, cum ar fi: Grecia, Austria, Turcia, Letonia şi altele. Iată care sunt ofertele de care poţi beneficia la Panda Tur:

Excursie la Iași

Probabil ai vizitat acest oraş frumos de mai multe ori, nu ezită să o mai faci odată, pentru că, cu siguranţă, îl vei redescoperi. Această destinaţie are multe de oferit, fiind locul unde trecutul se împleteşte armonios cu prezentul.

Plecări: (pentru detalii da click pe data dorită) — 26 aprilie | 1 mai | 3 mai | 4 mai | 9 mai 10 mai | 11 mai | 12 mai | 17 mai.

Weekend la Kiev

Capitala Ucrainei a cucerit inimile a milioane de vizitatori. Cunoaşte istoria Kievului şi admiră-i locurile pitoreşti. Casa cu himere , Pecerska Lavra şi multe alte obiective abia aşteaptă să fie explorate.

Plecări (pentru detalii dă click pe data) — 26 aprilie

Excursie in Grecia

Grecia este, fără doar şi poate, o destinaţie care trebuie bifata măcar o dată în viaţă. Arhitectură, plajele, mâncarea şi ospitalitatea grecilor sunt motivele pentru care în această ţară ajung într-un singur an peste 30 de milioane de turişti. Nu ezită, devino şi tu unul dintre ei.

Plecări (pentru detalii da click pe data): — 26 aprilie | 30 aprilie | 7 mai10 mai | 14 mai | 17 mai |

Excursie + Shopping Odessa

Odată cu venirea primăverii şi Odessa înfloreşte. Savurează la maxim aerul marin şi da o tură de shopping în frumosul şi veşnic tânăr oraş ucrainean.

Plecări (pentru detalii da click pe data dorita) —  27 aprilie 4 mai 11 mai

Turul Europei ( Budapesta, Viena, Praga, Dresda, Bratislava)

Dacă eşti indecis şi nu ştii în ce ţară doreşti să-ţi petreci vacanţă, Panda Tur îţi vine în ajutor cu excursia Turul Europei, care presupune vizitarea a 5 oraşe europene. Savurează la maxim cultura vestică şi vezi cele mai pitoreşti locuri în doar câteva zile.

Plecări (pentru detalii da click pe data): —  27 aprilie

Tur excursional Praga, Dresda, Karlovy Vary

Oraşul Praga, supranumit şi mama oraşelor, are multe de oferit turiştilor. Plin de arhitectură, istorie şi cultură, Praga este un oraş pe care e musai să-l explorezi măcar o dată în viaţă. Orăşelul german, Dresda, este şi el demn de vizitat. Aici ai posibilitatea să vizitezi monumente şi muzee: Galeria de artă “Zwinger”, Castelul Moritzburg, Palatul Pillnitz, Catedrala Sfânta Treime, iar Karlovy Vary este cel mai mare, mai vechi şi mai cunoscut centru balnear din CEHIA.

Plecări (pentru detalii da click pe data): — 29 aprilie 7 mai

Excursie de 5 zile: Talinn, Vilnius, Riga, Helsinki, Minsk

Talinn este considerat printre primele cele mai moderne oraşe din lume, iar centrul vechi al oraşului Vilnius este în lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Fii sigur, acestea merită vizitate şi, cu siguranţă, te vor încânta. Riga, Helsinki şi Minsk îţi vor complete impresiile despre frumoasa cultura şi tradiţie pribaltica.

Plecări (pentru detalii da click pe data): — 29 aprilie

Excursie de 8 zile: Instanbul + Cappadocia

Turcia este o ţară plină de mistere, de comori spirituale şi culturale, cu o civilizaţie şi o istorie aparte, cu frumuseţi naturale, oameni primitori şi o excelentă bucătărie. Acum ai ocazia să descoperi o părticică din această ţară fascinantă! Te vei întoarce acasă cu multe amintiri de povestit celor dragi.

Plecari (pentru detalii da click pe data): — 29 aprilie | 12 mai 

Excursie Budapesta, Viena, Bratislava

În aceste oraşe a luat naştere cultura vestică, pe care arhitectură şi tradiţiile au conservat-o şi astăzi. Bogate în locuri pitoreşti, cele 3 capitale te vor cuceri iremediabil.

Plecări (pentru detalii da click pe data): — 29 aprilie 8 mai

Excursie in Instanbul

Istanbul este unul dintre cele mai vizitate oraşe. Fostul Constantinopol îmbină cultura europeană cu cea asiatică, civilizaţia modernă cu cea tradiţionalista, bogăţia şi sărăcia, dând naştere unui produs aproape perfect, care trebuie neapărat bifat în agenda ta de călătorii.

Plecări (pentru detalii da click pe data): — 29 aprilie

Turul Romaniei: Cluj Napoca – Alba Iulia- Sibiu — Brasov — Sighisoara – Cheile Bicazului

Cele mai enigmatice şi populare destinaţii din ţară vecina abia aşteaptă să fie explorate de către tine! Oraşele care au găzduit marile evenimente ale poporului român s-au modernizat de-a lungul timpului, dar încă mai păstrează atmosfera şi ecoul trecutului glorios.

Plecari (pentru detalii da click pe data): — 8 mai

3 zile la Lvov

Fiind considerat cel mai european oraş din Ucraina, Lvov-ul, cu siguranţă, te va uimi în cel mai plăcut mod. Istoria sa de secole a influenţat incredibil arhitectura sa, străzile vechi creând neapărat o atmosferă romantică – perfectă pentru tine şi jumătatea ta.

Plecări (pentru detalii da click pe data) — 9 mai

Tur cu vaporul “Legenda”

De timp minunat şi clipe relaxante poţi avea parte şi fără a părăsi ţara. În cazul în care eşti mai sedentar, Panda Tur a pregătit pentru tine un tur cu vaporul Legenda pe cel mai mare rău din Moldova — Nistru. Pe lângă escapadă pe apă, vei avea ocazia să te distrezi alături de un Dj, dar şi să savurezi un picnic pe malul raului.

Plecari: (pentru detalii da click pe data) — 9 mai

Cheile Bicazului & Bucovina

Aici natura poate fi admirată în toată splendoarea sa! Cheile Bicazului şi Bucovina reprezintă zone geografice deosebit de pitoreşti din România. Principala atracţie o constituie Lacul Roşu — un adevărat paradis pentru cei care caută recreere şi odihnă.

Plecari: (pentru detalii da click pe data) — 9 mai

Excursie Brasov, Sinaia, Bran, Rasnov

Savurează coloritul Transilvaniei la maximum! În doar două zile, ai ocazia să vizitezi 4 oraşe superbe cu o istorie şi cultura impresionantă. Priveşte Brasovul de la înălţime, vizitează Castelul lui Dracula şi Biserica Neagră – toate acestea graţie unei singure călătorii.

Plecari (pentru detalii da click pe data dorita) — 10 mai | 17 mai

Rafting + excursie la Bukovel

Ai ocazia să mergi într-o excursie de aventura în care poţi obţine o experienţă de neuitat. Da start sezonului de raft pe Ceremus şi învaţă să te plimbi pe catamaran şi plută, dar şi să depăşeşti obstacolele în apă. Veţi rămâne cu fotografii frumoase şi amintiri de neuitat!

Plecari (pentri detalii da click pe data dorita) — 10 mai | 17 mai 

Excursie Orheiul Vechi – Curchi – satul Vatici

O altă destinaţie locală, musai de vizitat este şi Orheiul Vechi, care păstrează încă tradiţia şi aerul autentic moldovenesc. Pe lângă acesta, acum ai ocazia să vizitezi şi Mănăstirea Curchi — considerată una din cele mai frumoase şi mai vestite mănăstiri din Basarabia, iar Muzeul “Vatră strămoşească” te va face să-ţi aminteşti cât de frumoasă este istoria şi tradiţia ţării în care te-ai născut.

Plecari (pentru detalii da click pe data) — 12 mai

Magia Baloanelor la Iasi

Cea de-a patra ediţie a festivalului Magia Baloanelor îţi propune să trăieşti viaţa în culori, să te laşi surprins de ascensiunile baloanelor cu aer cald, la răsărit şi la apus, şi să petreci un weekend de mai altfel. Acum, ai parte de trei zile în care voia bună poposeşte din nou în sufletul tău, şi te lasa purtat de culori până sus, departe.

Plecari (pentru detalii da click pe data) — 17 mai

Cheile Bicazului

Cheile Bicazului reprezintă o zonă geografică deosebit de pitoreasca din România situată în partea centrală a Munţilor Hasmaa, în nord-estul ţării în judeţele Neamţ şi Harghita. Principala atracţie o constituie Lacul Roşu, acesta formându-se prin bararea naturală a pârâului Bicaz.Staţiunea care poartă numele acestui lac este un adevărat paradis pentru cei care caută recreere şi odihnă. Tot drumul din Cheile Bicazului este format de serpentine de o frumuseţe deosebită.

Plecari (pentru detalii da click pe data) — 17 mai

Nu mai sta pe gânduri, semnează-ţi foaia de concediu, alege destinaţia perfectă şi savureaaza din plin sărbătorile pascale! Odihnă plăcută îţi dorim!

Форма оформления заявки
Оставить заявку