Agenție de Turism «MobSeb-Tour»

Транспорт: Без транспорта

Agenția de Turism «MobSeb-Tour», fondata in anul 2002, compania MOBSEBTOUR a cunoscut o dezvoltare continua, extinzandu-si destinatiile ofertelor, astfel devenind un operator puternic si stabil pe piata republicii Moldova.
Misiunea MOBSEBTOUR este aceea de a deveni consultantul Dumneavoastra de calatorie! Ne propunem sa oferim clientilor nostri produse turistice si servicii de calatorie complete si de inalta calitate!
Viziunea MOBSEBTOUR este aceea de a asigura servicii standardizate, care să satisfacă cele mai exigente cerințe în ceea ce privește siguranța și confortul călătoriilor cu scop de afaceri, personale sau turistice!
Valorile MOBSEBTOUR sunt date în primul rând de respectul față de clienții, angajații, partenerii și colaboratorii noștri și de desfășurarea unei activități transparente, cu respectarea legislatiei în vigoare!
Echipa MOBSEBTOUR, parteneriatele solide in tara si in strainatate, asigurarea clientilor nostri cu o inalta calitate a serviciilor de calatorie, diversitatea destinatiilor si serviciilor oferite, siguranta calatoriei si un raport corespunzator pret/calitate pentru fiecare tip de serviciu!

Fiind specialist primar pe destinatia Turcia – marea Egee, din 2015, MOBSEBTOUR și-a extins activitatea, incluzând în portofoliul de produse si Turcia – marea Mediterana precum si o largă varietate de programe turistice, cum ar fi: circuite externe, sejururi și croaziere în toate colțurile lumii.


Chisinau, bul. C. Negruzzi, 5
Tel: (+373 22) 53 53 63
Mob: (+373 78) 06 60 00
Mob: (+373 78) 03 30 00
E-mail: info@mobsebtour.md
Web: mobsebtour.md
Facebook

Форма оформления заявки
Оставить заявку